+36 1 398-7398
Oldal kiválasztása
átalakulás, fogyókúra

A fogyás pszichológiája

avagy,

milyen speciális technika nyújt hatékony segítséget a fogyásban, ha csupán a diéta eddig nem segített?

Hogyan gondolj a testedre?

A legegyszerűbb, ha úgy gondolsz rá, mint a lelked járművére.  Miért? Mert a tested a szervek, azaz “alkatrészek” rendszere, akárcsak az autód esetén. Az  egymással együttműködő szervek biztosítják e nagyszerű jármű, a tested biztosította élményeket ebben a Földi életben.

Viszont van egy lényeges különbség. Míg tisztában vagy vele, hogy az autódat rendszeresen szervizbe kell vinned, azaz karban kell tartanod, hogy ne veszítse el a garanciáját, addig a testedre úgy gondolsz, mint egy önmagától értetődő, a végtelenségig önjavító gépezetre.

Ezt a luxust nem engedheted meg magadnak, és mielőbb ráébredsz erre, annál több esélyed van a hosszú, és emberi méltósággal teli életre.

A gondolat hatalma a test működését illetően

A gondolatok az agyban konkrét vegyi hatásokat váltanak ki, amit érzelmek formájában tapasztalunk. Az érzelmek pedig visszahatnak a gondolatainkra, és a testünk minden szervének a működésére is. Így bezárul az ördögi kör, nehéz kitörni, és objektíven szemlélni a helyzetünket egy olyan örvényből, amiből épp ki szeretnénk törni.

​A gondolat és a képzelet kihat a test működési folyamataira. Ezt a tényt már számos klinikai vizsgálat is igazolja. A cím nem csak hangzatos, ha figyelembe vesszük a gyakorlatban már bevált, különféle mentális technikák tudományos magyarázatát.

Leegyszerűsítve, a lényeg, hogy csinosra, és pont olyanra „gondolhatod” magad, amilyenre csak szeretnéd. Tehát nincs szükséged a három kívánságot teljesítő aranyhalra!

Melyek az első lépések ehhez az életmódváltáshoz?

Tehát, mivel a gondolatok az elsődlegesek, az elmének van hatalma felettünk. Ha tudatosak vagyunk, mi választjuk meg, hogyan gondolkodjunk. A legfontosabb a saját gondolataink tudatos elemzése, és a megfelelő belső képek megalkotása önmagunkról, és ezek őrzése a folyamatos felidézés céljából.

Miért kell folyamatosan ráerősíteni az ideális önképünkre? Mert annál mélyrehatóbban ivódik az altudatunkba, és annál gyorsabban érünk el eredményt!

Új önkép, önvaló, képesség.

Magyarul, amihez van belső képünk, ami a képzelőerőnkön múlik, ahhoz van képességünk!

Számos kutatás bizonyítja, hogy a tudatunk belső képek útján kommunikál a sejtjeinkkel. Tehát az agyunk, mintegy megmutatja nekik, mi a feladat!

Mielőtt azt hiszed, hogy ez csak fikció, vagy önhülyítés, jobb, ha tudod, hatalmas szakirodalma van az elme hatalmának, amire az alábbi technikát is alapozzuk.

Hogyan tudunk neked ebben segíteni?

Nos, lássuk be, nem mindenki rendelkezik olyan képzelőerővel, hogy részleteiben meg tudjon alkotni egy olyan belső képet önmagáról, amit tetszőlegesen fel fog tudni idézni bármikor, ha rá akar egy koncentrálni, erősíteni, programozni  vagy meditálni. 

Kell egy új, számodra ideális önkép, amiért érdemes és tudsz harcolni! Mi ebben tudunk segíteni. 

Amennyiben küldesz magadról egy aktuális képet az alább mintaként bemutatott módon lefotózva, a szoftvereink segítségével le tudjuk neked szimulálni, hogyan néznél ki normál testalkattal, ha zsírból fogynál.

Testszobrász, átalakulás Program

különleges ajánlat

átalakítunk

Ki vagy TE?

Jobb, ha tudod, te egy tökéletes lény vagy, ha nem is születtél annak, kétség nem fér hozzá, hogy  legalábbis azzá válhatsz. 

Nehogy azt hidd, kifutottál az időből, akárhány éves is vagy! 

Az idő múlása nem jár feltétlenül csak rombolással és leépüléssel. Pusztán egy mértékegység. Ez alatt az időtartam alatt bármit megvalósíthatsz! És ez nem csak egy mese, fikció!

Mi volt az utadban álló akadály mindeddig?

A gondolataid hatalma. Amit gondolsz magadról, a szerint fogod érezni magad a bőrödben. Nem tudod megmagyarázni magadnak, hogy minden rózsaszínű, ha feketének érzed!

Hogyan változtassam át önmagam? Mi a volt a legnagyobb csapda?

A legnagyobb visszatartó erő a sikeres fogyás elérésében az, ha már a számodra negatív önképtől nem tudsz elvonatkoztatni! Amennyiben több éve rendelkezel túlsúllyal, megváltozott az évek alatt az önképed. Az élet nehézségei, a szürke hétköznapok miatt talán már nem is emlékszel a régi önmagadra, vagy arra a kitűzött célra, amit el szerettél volna érni.

Melyek a fogyás pszichológiájának fizikai buktatói?

Ha túlsúlyos vagy, óhatatlanul rossz a bélflórád is. Negatív bakteriális vegyületek hatnak rád, aminek a hatása alól azért kellene kikerülnöd, hogy tovább ne tehessenek tönkre. Viszont mivel vegyi befolyás alatt vagy, nem tudsz esetleg annyi akaraterővel rendelkezni, ami komoly életmódváltást tudna előidézni az életedben. Ezért ehhez kell egy külső segítség (fogysz.hu), ami kiránt ebből az állapotból azáltal, hogy megtörd ezt az ördögi kört!

Gyártsd le az új Önmagad, szabadítsd fel az elméd, nincs lehetetlen!

Mi a trükk? Hogyan érd el a céljaidat, ha súlyfelesleggel rendelkezel? 

Első lépés, szerezd meg a képességet, hogy elképzeld magad normál testalkatúnak, nem azért, mert másnak akarsz tetszeni, hanem mert ez szolgálja az egészségedet, az érdekeidet!

 

Ebben segítünk neked a számodra ideális önkép megalkotásával, ezzel az új vizualizációs technikával, és küldünk olyan hasznos diétás megoldásokat is, amit máshol nem olvashattál eddig.

Hogyan használd fel az új önképet  a súlycsökkentés érdekében? 

 

Elküldjük Neked azt a képet, amit dietetikusok és endokrinológusok útmutatásai alapján, szoftveres szimulációval elkészítünk, és ami a számodra az ideális testalkatot fogja ábrázolni.

 

Ehhez kapsz egy ingyenes technikát is, amit egészségügyi tanácsokkal egészítünk ki, hogy az új önképet minél hatékonyabban tudd felhasználni a céljaid elérésére, és egy egészségesebb, boldogabb életet élhess.

Ez erősíteni fogja az önbecslésedet, így a párkapcsolatodból is ki tudod hozni a maximumot

Vegyél részt a programunkban teljesen ingyen, mi elküldjük neked e-mailben az ideális önképedet.

átalakulás

különleges ajánlat

átalakítunk

1 hozzászólás

  1. kopaszzsolt

    ✴️✴️✴️✴️✴️
    Szuper írás – kitűnő program, mindenkinek jószívvel ajánlom!

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük