+36 1 398-7398
Oldal kiválasztása

Bizonyára rajtad is van pár plusz kiló, hisz ezért is kerested fel oldalunkat. Talán azt hiszed, erről egyedül az tehet, hogy nem figyeltél eléggé a táplálkozásodra vagy a mozgásra, illetve esetleg a korral járó hormonális változások miatt nem tudsz fogyni. Lehet, hogy ez is szerepet játszik benne, de más lényeges szempontok is is vannak a háttérben!

Ahhoz, hogy megértsd, hogyan tudsz hatékonyan lefogyni, és hogyan őrizheted meg alakodat, az elhízás valódi okát kell átlátnod.

A legújabb tudományos kutatások eredményei szerint a világjárványként terjedő hízás egyértelműen nagyon sok esetben baktériumfüggő. Igen, az elhízás is járvány, maga az Egészségügyi Világszervezet, a WHO nevezi annak. A bélrendszeredben baktériumok milliárdjai gondoskodnak arról, hogy anyagcseréd, az energia ellátásod, az immunrendszered működése rendben legyen. Második agynak is hívják emésztőrendszered baktériumait, mert az általuk termelt vegyületek a nagy bolygóidegen keresztül még az agyműködésedet, például a stresszreakcióidat is befolyásolják.

Ám ami az elhízás szempontjából a legfontosabb, az, hogy a vastagbélben dől el a zsíranyagcsere utolsó fázisa.

Kiderült, hogy a túlsúlyos emberek bélflórája jelentősen különbözik a normál testalkattal rendelkező emberek bélflórájától. Ilyen esetekben több a hizlaló hatású, Firmicutes típusú baktérium, és a szervezetünk hatékonyabban vonja ki a zsírokból és a cukrokból az energiát. 

A Firmicutes típusú baktériumok olyan bio-toxinokat termelnek, amelyek hatására a máj több vérzsírt termel, az inzulin, ami pedig egy raktározó hormon, a felesleges zsírokat főleg hasi zsírpárnákba raktározza el. 

Még valamit tudnod kell: ha túlsúlyba kerül ez az úgynevezett gram-negatív típusú bélflóra, az nemcsak azért baj, mert kedvez a zsírpárnák képződésének. Hanem azért is, mert az így termelődő endotoxinok gyulladást okoznak. 

Ez egy ördögi kör. Minél több a zsírpárna, annál több gyulladás zajlik benne. Minél több gyulladás zajlik a szervezetben, annál több zsírpárna képződik! 

Válaszd a kalória-blokkolást, a speciális zsírmegkötő hatást, és a fogyasztó bélflórát kiegyensúlyozó, kombinált hatású tudományos innovációt, a FATBOND-ot!

Ez a súlycsökkentő és elhízás megelőző orvostechnikai eszköz blokkolja az étkezés során a cukrokból és zsírokból bevitt kalóriák jelentős részét, csökkenti az étvágyat, és megakadályozza a nassolást. Prebiotikus hatása révén pedig, a vastagbélben csökkenti a hizlaló bélbaktériumok arányát 30%-kal már 48 óra után.* Ezzel az elhízás valódi okát szünteti meg.

Olvasd tovább a cikket, mert most eláruljuk, valójában miért hízol!

Gyulladások testszerte

A gyulladásokat a vértesztből a nagy szenzitivitású C-reaktív fehérje (CRP) teszttel lehet kimutatni. Minden túlsúlyos ember CRP értéke magasabb, ami a fentiek alapján nem meglepő.
A gyulladások pedig olyan betegségekhez vezethetnek, mint a magas vérnyomás, a zsíranyagcsere zavaraival járó metabolikus szindróma. Ennek eredménye az alma típusú, hasi elhízás, amely esetben a zsigeri zsírok a belső szervek elhájasodásához vezet,  a 2-es típusú cukorbetegség, és „előszobája”, az inzulinrezisztencia, a szív- és érrendszeri betegségek, ízületi gyulladások, autoimmun betegségek, allergiák. Sőt, ezek az endotoxinok olyan betegségekkel is összefüggésben lehetnek, mint a depresszió vagy az Alzheimer-kór.

A humán mikrobióta, a bélflóra összetétele, a különféle törzsek aránya pedig minden környezeti behatásra nagyon érzékenyen reagál. A jó bélflóra nagyon sérülékeny, ami mind az elhízás, mind az endotoxinokkal összefüggő betegségek szempontjából aggasztó. A bélflórát a táplálkozás összetétele, és a használt gyógyszerek mellékhatásai befolyásolják a leginkább. Ezért ajánlatos időnként a bélflóra pótlás, frissítés, és nem csak antibiotikus kúra után. Miért? Mert nem csak az anyagcserénk, de az immunrendszerünk 70-80%-a is a vastagbél állapotától függ. A vastagbél jó kondíciója pedig nagyban függ a bélflóra összetételétől és a rendszeres bélsár ürüléstől.

Bármit is eszel, azzal a benned lévő baktériumokat is táplálod, az arányukat befolyásolod

Az a hiedelem járja, hogy amit a szervezeted megkíván az csak jó lehet. Nagy tévedés! A benned élő, Firmicutes típusú baktériumok által kibocsátott vegyületek hatására  kívánod meg az édességeket, és leginkább az egészséged szempontjából káros, szénhidrát alapú táplálékokat, mert az tökéletes táptalaj a szaporodásukhoz. Így biztosítják a káros baktériumtörzsek saját maguk számára azt a lehetőséget, hogy túlszaporodjanak a vastagbélben, fölénybe kerüljenek a jó bélflórával szemben, és így uralkodhassanak a szervezeted, és a gondolkodásod felett is. Nem vagy más számukra, mint egy gazdatest, amit kiaknáznak.

 

Hogyan szerezheted vissza bélrendszered baktériumainak egyensúlyát?

Csak tőled függ, mit teszel! Esetleg kitarthatsz a hagyományos fogyókúra mellett, és szenvedhetsz az éhségérzettől, az édességek utáni vágytól és attól, hogy a legnagyobb igyekezet mellett sem fogysz.
Veszítesz nagy nehezen pár kilót, de azt sem zsírból, majd a diéta végén egy-két hét alatt visszakúsznak rád a kilók, és ismét szembesülsz az oly rettegett jojó hatással.
Vagy választhatod a FATBOND kúraszerű használatát, és helyreáll az egyensúly.
Első lépésként csökkenti az étvágyat és a nassolási vágyat. Azért lássuk be a diéta alatt már ez önmagában is nagy segítség. Alkalmanként a speciális növényi rost-komplex képes jelentős mennyiségű szénhidrátot és zsírt megkötni az étkezés során. Napi adagja akár 462 kalóriát képes blokkolni. Kúraszerű használat mellett pedig a FATBOND rostok prebiotikus hatása kiegyensúlyozza a fogyasztó bélflórádat, ismét képessé tesz a fogyásra. Elérhetsz egy olyan ideális testalkatot, amit hosszú távon meg is tudsz őrizni.
Ezért teljesen új stratégia a fogyókúrában a FATBOND, mert a valós okokat igyekszik megszüntetni, nem pedig a klasszikus, nem működő, régi szemléletre épül a hatásmechanizmusa.
Három szabadalommal védett orvostechnikai eszköz
A FATBOND más, mint a többi fogyókúrás termék. Négyszeres kalória-gátló, és prebiotikus hatásával képes rá, hogy hatékonyan segítsen az elhízás megelőzésében, és a már kialakult túlsúly csökkentésében.
Nem véletlenül nevezik a fogyás új dimenziójának, ugyanis az azonnali kalória blokkoló hatáson túl, tényleg a hízás valódi okát, a hizlaló és fogyasztó bélbaktériumok egyensúlyát állítja helyre. Ráadásul már igen rövid idő, 48 óra alatt elkezdi kifejteni hatását.

Mindezt úgy éri el, hogy speciális, nem emészthető növényi rostok találhatók benne, melyek megkötik az étkezés során bevitt cukrok és zsírok jelentős részét még felszívódás előtt. Így azokat a kalóriák fel sem tudnak szabadulni, blokkolják még a zsírpárnákba való beépülés előtt.

Amennyiben az étkezés előtt 15-20 perccel vesszük be a 3 kapszulát 2,5-3 dl vízzel, hatékonyabb lesz a FATBOND hatása. Miért? Mert  a folyadékra duzzadó rostok hatására eltűnik a farkasétvágy,  kevesebb adag étellel hamarább jól fogunk lakni, és hosszabb ideig, akár 4 órán túl is kitart a jóllakottság érzése!  Az egészséges étkezés lényeges momentuma az is, hogy jól megrágjuk az ételt és ne kapkodva együnk, így az enzimatikus emésztés már a szájban el tud kezdődni.

Tedd ismét képessé magad a fogyásra!

Mit tud a FATBOND?

A kutató farmakológusok által létrehozott FATBOND kombinálja a négyszeres kalória-blokkolást a bélflóra visszaállításának jótékony hatásával. Ez a páratlan, két legfontosabb összhatás felgyorsítja a fogyást és megelőzi az elhízást.

A négyszeres kalória-gátló hatás ezt jelenti:

✅ Kontrollálja az éhségérzetet.
Kisebb adagokkal is beérheted, megálljt tudsz parancsolni magadnak.

✅ Nassolásgátló
Az étkezés után 4 órán át is jóllakott lehetsz, nem vágysz arra, hogy nassolj.

✅ Megköti a zsírt és a szénhidrátot
Nem kell éhezned, de a bevitt kalóriák egy része egyszerűen blokkolva van, nem raktározódik. Ha csökkented a megszokott adagokat (mondjuk 2000-ről átállsz egy 1500 kalóriás étrendre), és még ebből is megköt a FATBOND napi akár 462 kalóriát, azt jelentős változásként fogja megélni az anyagcseréd, és súlyvesztést eredményez.

✅ Megköti a cukrokat
50%-kal csökkenti 6 kocka csokoládéból bevitt kalória mennyiségét

✅ Megköti a zsírokat
Az összetevő, az Acti Ball+ egyetlen adagja akár 75%-kal is csökkentheti a zsírokból bevitt kalória mennyiségét

✅ Kontrollálja, mennyi kalóriát viszel be.
Ajánlott napi adagja 462 kalóriával csökkenti a bevitt táplálék kalória értékét.

De a legfontosabb a hosszabb távú, anyagcsere-átállító hatása!

A FATBOND kiegyensúlyozza a fogyasztó baktériumok arányát, prebiotikus hatása révén megváltoztatja a bélflóra összetételét, már 48 óra után.

Chrono-Aktív technológia: a FATBOND-ban lévő speciális, emészthetetlen növényi rostok erjedni kezdenek a vastagbélben és olyan anyagok (acetát, propionát, butirát) szabadulnak fel, amelyek 48 órán át aktívan hatnak és ellehetetlenítik az hizlaló baktériumok életfeltételeit. Így 30%-kal csökkenti a hizlaló (Firmicutes) és fogyasztó (Bacteroidetes) baktériumok arányát*.

Mikor ajánljuk neked a FATBOND-ot?

► Ha eleged van az éhezés, nassolás miatt meghiúsult, sikertelen fogyókúrákból és egy olyan fogyókúrás terméket keresel, amely kordában tartja a kalóriákat és végre meghozza a kívánt hatást.
► Ha az elhízás megelőzése a célod, bélbaktériumaid egyensúlyának helyreállításával idejekorán meg akarod előzni a zsírpárnák lerakódását.
► Ha úgy érzed, az életmódváltás még nem elég, ha hiába a diéta, a sport, a kilók nem moccannak, kell valami, ami hozzásegít a vágyott fogyáshoz.
► Ha a bélflórád helyreállítása révén szeretnéd megelőzni a metabolikus szindrómát, ami az elhízás mellett szív- és érrendszeri betegségekkel vagy a 2-es típusú cukorbetegség is járhat
► Ha nem szeretnéd, hogy az életkorod a külsődön is nyomot hagyjon. Hagyd, hogy a FATBOND bebizonyítsa számodra, hogy a negyedik, ötödik, sőt a hatodik X után is könnyedén le lehet fogyni és fiatalos, dinamikus módon lehet élni!
A bélbaktériumok által kiváltott vegyületek az agyra is hatnak. Azáltal, hogy negatív befolyással vannak a neurotransmitterekre, ezáltal a gondolkodásod, a stresszkezelő képességed, a nehézségekkel szembeni küzdő képességed, a motiváltságod is csökken. Mindez nem csak a lelkiállapotodra fog kihatni, hanem a szteroid (nemi) hormonjaid termelését is csökkenti, ami korai öregedéssel jár. Ne feledd, a szevezetben, mint a neve is mutatja, minden-mindennel összefügg!

Fontos! A sikeres fogyás titka nem az éhezés, a zsírok és alacsony glikémiás indexel rendelkező szénhidrátok üldözése, hanem a bélflóra egyensúlyának, és ezáltal az anyagcserének a helyreállítása. Egy jó bélflóra mellett a hízásra való hajlam is csökken! Érdemes beiktatni minél több mozgást is az életünkbe, ami nem feltétlenül tornát jelent.

TIPP

Így növelheted tovább a fogyókúra sikerének esélyét a megfelelő étrenddel:

Kerüld a magas glikémiás indexű ételeket!

  • hiszen ezek a magas vércukorszint révén az inzulintermelést is fokozzák, ami egy raktározó hormon és egyenes út a zsírpárnák képződéséhez.

Kerüld a gluténtartalmú ételeket

mert a glutén is erőteljes gyulladásnövelő faktor, miatta alulműködik a pjzsmirigy, és lassul az anyagcsere

Érdemes a laktózról is lemondani a fogyókúra idején

mert a tejcukornak magas a glikémiás indexe, nehezen emészthető, sok esetben a rejtett laktóz intolerancia miatt elégtelen emésztéshez, és ezáltal a bakteriális egyensúly felborulásához vezet. A rossz bélflóra pedig elhízáshoz vezet.

Ügyelj a szénhidrátok és a fehérjék megfelelő párosítására

A húsok mellé válassz inkább finom mediterrán típusú salátákat (cukor nélkül, inkább citrommal savanyítva, hidegen préselt olíva olajjal, vagy szőlőmag olajjal sóval, zöldborssal fűszerezve), vagy roston sült, vagy párolt zöldségeket. Így a magas rosttartalommal, a zsírok elraktározódását is megakadályozd. Miért? Mert alacsony a zöldségekben lévő szénhidrátok glikémiás indexe, vagyis nem növeli meg hirtelen a vércukor szintet, így nem kap riasztást a raktározó inzulin hormon sem a kalóriák zsírpárnákba való raktározására!

Fogyókúra alatt mellőzd a gyümölcsöket a magas fruktóz tartalom miatt!

A fruktóz egy hizlaló hatású májtoxin. Vitaminokat és ásványi anyagokat változatos zöldségekből vegyél magadhoz!

Mellőzd az alkoholt a fogyókúra alatt

mert amíg májad nem bontja le az alkoholt, addig a zsírégetés is szünetel

Kerüld az előre gyártott salátaönteteket,

hiszen a mesterséges étkezési adalékanyagok, a bennük lévő sok rejtett cukor, valamint az omega-6 olaj is gyulladásnövelő. Ameddig gyulladások zajlanak le a zsírszövetekben, addig majdnem lehetetlen a normál zsírégetés még mozgás mellett is!

Ugyanezen okból mondj nemet az ételízesítőkre, gyors pácokra és fűszerkeverékekre is.

Kerüld a nátrium-glutamátot

más néven monosodium-glutamat, rövidítve MSG-t tartalmzó hideg felvágottakat, szalámikat, mert gátolják a jóllakottság érzésének kialakulását.

Hogyan? Pont azokat a vegyületeket teszi tönkre, ami a jóllakottság visszajelző rendszert működteti. Így sokkal többet eszünk és folyton nassolási kényszerünk lesz tőle. Természetesen ez jövedelmező az élelmiszeriparnak, de súlyos elhízáshoz vezet.

Kerülj mindeféle szójaszármazékot

mert fitoösztrogéneket, azaz női hormonhoz hasonló, növényi hormonokat tartalmaz. Ezáltal eltolja a nők normál hormonális háztartását, és a termékenységre is negatívan hat. A férfiak elnőiesedéséhez, női mell szindrómához, csípőre és hasra való hízáshoz vezet. Arról nem beszélve, hogy az ösztrogén jellegű hormonok hatása a prosztata megnagyobbodás egyik fő oka is, ami erekciós problémákhoz és libidó csökkenéshez is vezet többek között. Azon kívül a szója egy nagyon allergén és gyulladásnövelő tényező a szervezeten belül. A gyulladások pedig, mint fentebb kifejtettük, elhízáshoz vezetnek azáltal, hogy nem működik a gyulladásban lévő zsírpárnákban a zsírégetés normál folyamata még mozgás mellett sem.

Válassz fehérjét reggelire

Főleg, soha ne hagyd ki a reggelit!

Ebédre és vacsorára a fehérjéket rostos zöldséggel párosítsd,

az olajban sütést pedig az alacsony füstpont miatt, mivel az égési termékek révén gyulladást okoz, örökre felejtsd el. Ha sütni akarsz, használj kókusz-, liba- vagy disznózsírt. Célszerűbb sütőben meleg levegővel megsütni bármit, ugyanolyan finom és ropogós lesz!

Fontos a rostbevitel!

Magától értetődik, hogy a rostbevitelre helyezz különösen nagy hangsúlyt.

Okossan válassz kenyérféléket

Kenyérfélékből olyat is választhatsz, mely fehérje magvakból készül és szénhidráttartalma alacsony. Fogyókúra alatt a gyors siker érdekében legyen mindenképpen gluténmentes!

Igyál minimum napi 2– 3 liter folyadéko

amelyből 1,5 liter minimum tiszta ásványvíz! A többi lehet zöldség vagy húsleves és gyógyteák.

Lassan egyél

az ételt alaposan megrágva, hiszen az enzimatikus emésztés már a szájban elkezdődik. Elengedhetetlen a teljes értékű emésztéshez, a hasznos tápanyag felszívódáshoz a vékonybélben, és a jó bélflóra egyensúlyához a vastagbélben! Azon kívül az alapos rágás is növeli a jóllakottság érzetét.

Ügyelj a bélflóra, a Mikrobiom-barát étrendre is!

A FATBOND étkezési tanácsokkal egy olyan plusz segítséget kapsz, ami alapvetően befolyásolja fogyókúrád sikerességét. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne kellene odafigyelned a kiegyensúlyozott, bélflóra-barát táplálkozásra. Sőt! A táplálkozásoddal szabotálhatod, késleltetheted az átállítási időszak alatt (2-3 hónap) a FATBOND fogyasztó bélflóra-kiegyensúlyozó hatását.Pedig az lenne a lényeg, hiszen egy jó bélflóra mellett nem kívánod a bűnös cukrokat, szénhidrátokat, és a hízásra való hajlamodat is csökkenti, ezzel szünteti be a jojó hatást, hogy ne csalódás legyen a vége!
Élj, és ne visszaélj a FATBOND áldásos hatásával! Ha arra alapozol, hogy nyugodtan ehetsz, mert a FATBOND majd úgy is megköti a kalóriákat, akkor az árral szemben evezel!

Azt a pluszt fogja megkötni, amennyivel többet ettél, ahelyett, hogy abból a kalóriatartalomból blokkolna, ami eleve a csökkentett energiatartalmú étrend! Akkor tudsz látványos eredményt elérni, zsírpárnákból sokkal többet, és gyorsabban fogyni, mint normál diétával!

Miért fontosabb centikből fogyni, mint kilókból?

Mert egy kevésbé tudományosan megtervezett fogyókúra során a szervezet főleg kilókat veszít. Miből adódnak ezek a kilók? Bélsárürülésből, szöveti vízből és izomvesztésből. Mindegyik felsorolt tétel súlyos, így a kevesebb térfogatvesztés is jelentős kilóban mérve, de látszatra nem sokat változtat a testalkaton.
A zsír a szervezetben a legkönnyebb szövet. Ezért a nagy terjedelem is kis súllyal rendelkezik.
Gondoljunk bele, ha veszünk egy kiló zsírmentes fehér karajt, milyen kis helyen elfér, ha pedig veszünk 3-3 kiló olvasztani való hájat, egy hatalmas tömböt kapunk, alig bírják becsomagolni!
Tehát, ha zsírból fogyunk, akár 2,5 kiló is nagy térfogatot jelent, látványosan megmutatkozik a testalkatunkon az ilyen típusú súlyvesztés. Ez centikben mérve jelentős változás, ami 1-2-3 ruhaméretet is jelenthet! Ha zsírból fogyunk, főleg az egészségtelen hasi zsírok távoznak, ismét csínos lesz a derék, sokkal jobban állnak rajtunk a ruhák, jobb lesz a megjelenésünk, és nagyobb az önbizalmunk! Ezen kívül az egészségünket is támogatjuk, és az immunrendszerünket is erősítjük, ha hasi zsírból fogyunk.

Felkészültél rá, hogy megtapasztald a fogyás új dimenzióját?

Fogyj Te is sikeresen a FATBOND-dal! Segítünk, hogy ne a múltbéli fogyókúrák sikertelenségén rágódj, hanem teljes, önbizalomteli, és egészséges életet élj!

Akció!

FATBOND® étvágycsökkentő, kalóriablokkoló, súlycsökkentő, prebiotikus rostkomplex

A FATBONDⓇ az első forradalmian új kalória megkötő, anyagcsere gyorsító, testsúlycsökkentő orvostechnikai eszköz, amely újra aktiválja a jótékony, fogyasztó emésztőflórát. Újra képessé tesz a súlyvesztésre. Klinikailag bizonyított hatás,  megoldás ideális testsúlyod eléréséhez és megtartásához.

Klinikailag bizonyított hatás, megoldás ideális testsúlyod eléréséhez és megtartásához.

9 990 Ft

8 900,– Ft

AZONNALI HATÁS

Klinikai vizsgálatokkal igazoltan a FATBOND alkalomszerű használatával a kalória felszívódás csökkentésén, valamint a jóllakottság érzés biztosításán keresztül valósul meg a négyszeres kalóriablokkolás, a totális kalória kontroll.

JÓLLAKOTTSÁG ÉRZÉS ÉS NASSOLÁSGÁTLÁS

Kevesebb étel elfogyasztáskor is jelentkezik a teltségérzetet. Akár 4 órán túl is, jóllakottságérzetet biztosít, ráadásul az anyagcserét is gyorsítja.

Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015

MEGKÖTI A CUKROKAT

50%-kal csökkenti 6 kocka csokoládéból bevitt kalória mennyiségét*.

*Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011

MEGKÖTI A ZSÍROKAT

A benne levő rost-komplex egyetlen adagja akár 75%-kal is csökkentheti a zsírokból bevitt kalória mennyiségét*.

*Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/201

ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ

A klinikai vizsgálatban résztvevő önkéntesek 90%-a tapasztalt erőteljes jóllakottság érzést.

Protokoll szám: 010816, 06/2012

KONTROLLÁLJA A KALÓRIABEVITELT

A klinikai vizsgálatban résztvevő önkéntesek 76%-a kisebb adag étel elfogyasztását érezte szükségesnek.

Protokoll szám: 010816, 06/2012

MEGKÖTI A CUKROKAT

50%-kal csökkenti 6 kocka csokoládéból bevitt kalória mennyiségét*.

*Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011

ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ

A klinikai vizsgálatban résztvevő önkéntesek 90%-a tapasztalt erőteljes jóllakottság érzést.

Protokoll szám: 010816, 06/2012

MEGKÖTI A ZSÍROKAT

A benne levő rost-komplex egyetlen adagja akár 75%-kal is csökkentheti a zsírokból bevitt kalória mennyiségét*.

*Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/201

KONTROLLÁLJA A KALÓRIABEVITELT

A klinikai vizsgálatban résztvevő önkéntesek 76%-a kisebb adag étel elfogyasztását érezte szükségesnek.

Protokoll szám: 010816, 06/2012

KÚRASZERŰ HASZNÁLATA

​PREBIOTIKUS HATÁSA KIEGYENSÚLYOZZA A FOGYASZTÓ BAKTÉRIUMOK arányát a vastagbélben, megváltoztatja a bélflóra összetételét, már 48 óra után.*

ISMÉT KÉPESSÉ TESZ A SÚLYVESZTÉSRE*
hiszen a vastagbél flórája jelentősen befolyásolja az a zsíranyagcserét is, amely nélkül nincs sikeres fogyás!

A PREBIOTIKUMOK KEDVEZŐ EGÉSZSÉGI HATÁSAI hosszabb távon*:
Rendszeres bélmozgás, egészségesebb vastagbél, normál vércukorszint, a szív- és érrendszer egészsége.

Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017