+36 1 398-7398
Oldal kiválasztása

CELL-LITE ENZIMEK bromelain, papain & laktáz

7 500 Ft

7.500Ft

A FEDBOND® CELL-LITE Enzimek egy innovatív, komplex receptúra, amely az emésztési zavarokkal küzdő modern kor emberének lett kifejlesztve.

Nagy mennyiségben tartalmaz minőségi, standardizált kivonatként fehérje emésztő növényi enzimeket (bromelain, papain), a tejtermékek emésztéséhez szükséges laktáz enzimet, a gyomor és bélnyálkahártyát karbantartó tömény gyömbér kivonatot (gingerol), a bélflórának hasznos rostokat (inulin), antioxidánsokat és többek között az elektrolit-egyensúlyért felelős Tengeri Magnéziumot® is.

Az összetevők párosítása szinergikusan erősítik egymás hatásmechanizmusát.

Csak természetesen!

hogyan működnek

az emésztő enzimek?

bromelain

papain

laktáz

papaya

Az enzimek többek között arra hivatottak, hogy feldarabolják az ételben levő molekulákat apróbb molekulákra, hogy azokból a hasznos tápanyagok fel tudjanak szívódni a bélfalon keresztül. Éppen ezért a megfelelő enzimek hiányában még túlevés (elhízás) mellett is szenvedhetünk hiánybetegségben, ezt nevezik minőségi éhezésnek.

pufadt has
gyömberBélnyálkahártya regenerálógyömber

A modern kor embere folyamatos időhiányban szenved a felgyorsult életmód kihívásai miatt. Ezért nehezen tud odafigyelni a minőségi táplálkozásra. Sok esetben a tudatosabb és egészségesebb életmódot választók sem tudnak eligazodni az információk tengerében, hogy valójában mivel, mikor, mennyit és hogyan kellene helyesen táplálkozni.

Sajnálatos módon az élelmiszerekben jelenlevő sok adalékanyag sem kedvez a megfelelő enzimek termelődésének, ezáltal az emésztés is hiányos lesz.

Tehát nem mindegy mit eszünk és az hogyan van elkészítve!

Ráadásul a telített, nehéz gyomor nagyon kényelmetlen közérzetet okoz. A felfúvódott has látványa a megjelenésnek sem túl kedvező. Jobban feszül az inggomb, a zakó és egy derékban szűkített, csinosabb ruhát sem tudunk kényelmesen hordani.

Inulin forrás

Ha már eleged van az emésztési zavarokból, puffadásból, a felszökött plusz kilókból, akkor itt az ideje, hogy változtass!

FEDBOND ® CELL-LITE Enzimek laktázzal termékünk segítségedre lesz a szervezeted egyensúlyának visszaállításában, az emésztésed, és az anyagcseréd javításában. Használd cellulit, narancsbőr esetén is!

GREGOR BERNADETT AJÁNLÁSÁVAL

Papain
és Bromelain

Jelentősen segítik a fehérjék emésztését és az elhalt sejtek lebontását

Laktáz

hozzásegíti a laktózérzékenységben szenvedőket
a tejtermékek megemésztéséhez.

Egy tabletta 250 ml tej
megemésztéséhez szükséges enzimet tartalmaz!

A GYÖMBER stimulálja számos hasnyálmirigy enzim termelését és hozzájárul az emésztőnedvek termelődéséhez, az emésztőrendszer jobb működéséhez, az étel normál tovább haladásához a felső emésztési szakaszban (gyomor, nyombél), – a jó közérzet fenntartásához.

Az INULIN hasznos élelmi rost. Az inulinok természetben előforduló poliszacharidok, melyek számos növényfajban megtalálhatóak. Az emberi ptialin és amiláz enzimek az inulinokat nem képesek lebontani, csak a keményítőket. Az inulin tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren.

Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, az inulin ezáltal a jó bélflórának egyfajta táplálékául szolgál.

Narancsbőr

A túlsúlyos emberekben sokkal több gyulladásos folyamat zajlik le. Többek között a cellulit (narancsbőr) is a gyulladt zsírszövethez egyenetlenül letapadó, ödémás kötőszövet, amelyben túltengenek a feltorlódott szövetközti nedvek is.
Egy ilyen gyulladt zsírszövetből a trigliceridet nem tudja a megszokott módon, könnyen lebontani a szervezet sem, így sokkal nehézkesebb a zsírégetés, és a zsírpárnáktól való megszabadulás, ezáltal a fogyás is! Ezt sokan tapasztalják, amikor néha sok tornával is alig tudnak pár kilót fogyni.

TENGERI MAGNÉZIUM®

részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál izomműködéshez, a normál csontozat és fogazat fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, szerepet játszik a normál fehérje-szintézisben.

C-VITAMIN

antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a kollagénképződéshez, az erek és a bőr normál normál állapotának, működésének fenntartásához, valamint segíti az immunrendszer jó működését.

7 500 Ft

6 750,– Ft

FEDBOND MENU

CELL-LITE ENZIMEK

C-VITAMIN, MAGNÉZIUM, INULIN, LAKTÁZ ENZIM, NÖVÉNYI ENZIM, ÉS NÖVÉNYI KIVONAT TARTALMÚ ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

Leírás:

A FEDBOND® CELL-LITE Enzimek egy innovatív, komplex receptúra, amely az emésztési zavarokkal küzdő modern kor emberének lett kifejlesztve.

Egy doboz 90 tablettát, azaz egy havi adagot tartalmaz.

Ajánlott adagolás: Napi 3×1 tabletta az étkezések előtt bőséges folyadékkal bevéve!

FIGYELEM! Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék gyermekek elől elzárva tartandó!
A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Tárolás: Száraz, hűvös (15-25 C), fényvédett helyen tartandó!
Származási hely: EU

Összetevők

Az alábbi összetevők hatóanyagai magas mennyiségben vannak jelen FEDBOND® CELL-LITE ENZIM prémium étrend-kiegészítőben.

A napi adag, 3 tabletta tartalmaz:

Megnevezés: Mennyiség NRV (%)
Inulin 100,00 mg nm
Marine Magnesium
»»» ebből Magnésium
909 mg
300 mg
 
C-vitamin 240 mg 300,0
Bromelain 201 mg nm
Gyömbér-kivonat
»»» ebből: gingerol 5%
1300,00 mg
780,00 mg
**
Laktáz enzim (100.000 IU) 1300,00 mg
780,00 mg
**
Papain
(6000 USP) (37,8 F.I.P. unit)
1300,00 mg
780,00 mg
**

*NRV% Napi beviteli referencia felnőttek számára ** Nincs meghatározva

Hatóanyagok:

A PAPAYA trópusi növény hatóanyaga a PAPAIN, az ananász hatóanyaga pedig a BROMELAIN. Ezek jelentősen segítik a fehérjék emésztését. Ha étkezés közben használjuk, az emésztésben segítenek.

Az INULIN hasznos élelmi rost, amely a jó bélbaktériumokat táplálja.

A C-VITAMIN antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a kollagénképződéshez, az erek és a bőr normál normál állapotának, működésének fenntartásához, valamint segíti az immunrendszer jó működését.

A TENGERI MAGNÉZIUM® részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál izomműködéshez, a normál csontozat és fogazat fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, szerepet játszik a normál fehérje-szintézisben.

A GYÖMBER stimulálja számos hasnyálmirigy enzim termelését és hozzájárul:
– az emésztőnedvek termelődéséhez,
– az emésztőrendszer jobb működéséhez,
– az étel normál tovább haladásához a felső emésztési szakaszban (gyomor, nyombél), – a jó közérzet fenntartásához.
A GINGEROL, mint standardizált gyömbérkivonat, hozzájárul a gyomor és bélnyálkahártya normál állapotához és működéséhez.

A LAKTÁZ hozzásegíti a rejtett laktózérzékenységben szenvedőket is a tejtermékek megemésztéséhez.
Egy tabletta 250 ml tej megemésztéséhez szükséges enzimet tartalmaz!