+36 1 398-7398
Oldal kiválasztása

OXYTARM® KÍMÉLETES VASTAGBÉL SALAKTALANÍTÓ, BELSŐ TISZTULÁST SEGÍTŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

5.500Ft

Az OXYTARM® egyedi gyártása során, az antioxidáns hatású citrus bioflavonoiddal dúsítottC-vitamint párosítják azon magnézium származékkal, amely ozmotikusan megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát, a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát (laza széklet), ezáltal segítve a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (nagyobb mennyiségű széklet). A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

Salaktalanítással, a vastagbél rendszeres működése, a normál anyagcsere mellett a fogyókúra is könnyebb!

A rendszertelenül, ritkán ürülő, és telített vastagbél miatt jobban feszül, dudorodik a hasfal, feszülnek a ruhák is.

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény a jól működő immunrendszer érdekében.

Cikkszám: 7042290435004 Kategória:

A SALAKTALANÍTÁS NEM HASHAJTÁS!

KÍMÉLETES VASTAGBÉL SALAKTALANÍTÓ, BELSŐ TISZTULÁST SEGÍTŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

Az OXYTARM® egy világszerte és Magyarországon immár 16 éve forgalomban lévő sikeres termék. Kíméletesen támogatja a salakanyagok eltávolítását a vastagbélből is. Nem hashajtó! Nem fogyókúrás szer, viszont érdemes a fogyókúrát salaktalanítással kezdeni a sikeresebb eredmény érdekében!

7

Miért fontos a fogyókúra előtt salaktalanítani, a vastagbél rendszeres ürülését segíteni?

Az egészséges életmód mellett azért is fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása, hogy az egészség megőrzése, a szervezet normál anyagcseréje mellett, sikeresebb eredménye legyen a fogyókúrának is. A vastagbél tisztasága elsőrendű fontosságú a szervezet számára, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, amelyek támadják és csökkentik a jó bélbaktériumok számát!

A jótékony emésztőflóra, képes a nem kívánt gombákat is elpusztítani. Ha a vastagbél nem elég tiszta, akkor ezek a hasznos emésztő baktériumok nem tudják leküzdeni az olyan gombák elszaporodását, mint például a már szinte népbetegségnek számító Candida. Ez rengeteg, megtévesztő tünetet produkál, ezzel félrevezetve és megnehezítve a megfelelő diagnózist is.

immunrendszerünk 70-80%-a a vastagbélben található

A vastagbélben viszont, a nem megfelelő táplálkozás és életmód miatt nagyon sok salakanyag (bélsár), a nem megfelelő emésztésből származó méreganyag (bio-toxin) és egyéb nem odavaló melléktermék halmozódhat fel.

A belső méreganyagokat a szervezet előszeretettel zsírpárnákba különíti el, ez megnehezíti a zsírégetést.

Az egészséges életmód mellett azért is fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása, hogy az egészség megőrzése, a szervezet normál anyagcseréje mellett, sikeresebb eredménye legyen a fogyókúrának is.

Ismerd meg a FEDBOND VASTAGBÉL MIKROBIOM IMMUN Csomagot

Az ajánlatunkban szereplő válogatáshoz most 3.000,– forint előnnyel juthatsz hozzá! Több mint 20 év szakmai tapasztalata az Everlife Select összeállításában!

Everlife Mikrobiom Immun csomag

Ha jó az emésztés, szebb lehet a haj és a bőr is!

Citrus bioflavonoid

C-vitamin

MAGNÉZIUM

Kúraszerű alkalmazás

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM® kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum egy három hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM®folyamatosan is fogyasztható.

Az OXYTARM® mindazok számára ajánlott, akik rendszertelenül vagy rostszegényen táplálkoznak, életükből hiányzik a rendszeres (napi min. fél óra) testmozgás, ezért a normál bélmozgás is lelassul. Ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Oxytarm nem gyógyszer, nem fogyókúrás szer, nem helyettesíti az egészséges életmódot, a mozgást és a rostdús, vegyes táplálkozást. Fontos a tudatos életmódváltás!

A legújabb kutatások szerint kiderült, hogy a fogyókúra, a súlycsökkentő étrend sem tud elég hatásos lenni mindaddig, amíg vissza nem állítjuk a vastagbél tisztaságát és a megfelelő életkörülményeket a jó bélbaktériumok számára, hiszen szimbiózisban élünk velük, nagyban függ tőlük a metabolizmusunk, az immunrendszerünk megfelelő működése és az ellenálló képességünk is!

OXYTARM®

6 500 Ft

5 500,– Ft

Cikkszám: 7042290435004 Kategória:
Leírás:

Az OXYTARM® egy világszerte és Magyarországon immár 16 éve forgalomban lévő sikeres termék. Kíméletesen támogatja a salakanyagok eltávolítását a vastagbélből is. Nem hashajtó! Nem fogyókúrás szer, viszont érdemes a fogyókúrát salaktalanítással kezdeni a sikeresebb eredmény érdekében!

Az OXYTARM® egy molekuláris innováció. Hatóanyagai a vastagbélben szabadulnak fel.

AZ OXYTARM® fő hatóanyaga a magnéziumnak egy olyan speciális változata, amely ozmotikusan megőrzi a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (laza, nagyobb mennyiségű bélsár).

OÉTI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

JAVASOLT ADAGOLÁS: reggel és este 2-2 tabletta, étkezéstől függetlenül, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

Ha a tisztulás üteme túlságosan gyors, akkor célszerű az napi adagot esti 2 tablettára csökkenteni, ha pedig túl lassú, akkor a napi adagot (4 tabletta) vacsora után, egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal (min. 3 dl vízzel a legcélszerűbb).

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

Összetevők

A napi adag – 4 tabletta – tartalmaz:

Megnevezés: Mennyiség NRV (%)
Magnézium
»»» magnézium-hidroxid és magnézium-sztearát formájában
208,37 mg 69,5
Citrus bioflavonoid 100,00 mg **
C.vitamin
»»» kalcium-aszkorbát formájában
72,60 mg 121

*NRV% Napi beviteli referencia felnőttek számára ** Nincs meghatározva

Hatóanyagok:

A Citrus Bioflavonoid és a C-vitamin hozzájárul a sejtek szabadgyökök elleni, az oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer egészséges működéséhez.

A magnézium:
✅ hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához
✅ részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
✅ hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
✅ a normál izomműködéshez
✅ szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben
✅ hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
✅ részt vesz a normál csontozat fenntartásában,
✅ hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
✅ szerepet játszik a sejtosztódásban

Csak természetes összetevők!