+36 1 398-7398
Oldal kiválasztása

PAJZSMIRIGY-ANYAGCSERE

7.500Ft

A FEDBOND® PAJZSMIRIGY-ANYAGCSERE komplex összetevői szabályozzák a testzsír, és a szénhidrát anyagcserét, segítik a normál vércukorszint elérését.

Magyarország kiemelten jódhiányos terület! Ezért a megfelelő pajzsmirigy hormon termelés, és a normál pajzsmirigy működés, valamint a kellően gyors anyagcsere érdekében, a legjobban felszívódó jódpótlást tartalmazza az OGYÉI által meghatározott biztonságos napi adagolásban (500 mcg/nap).

L-Karnitint (500 mg), fahéj és gyermekláncfű standardizált kivonatokat, nagy mennyiségű cayenne bors port, cinket, krómot, és nagyon jól hasznosuló jódot tartalmazó kapszula. 100%-os természetes alapanyagok!

*lásd az összetevők részletes leírásait, állításait.

Cikkszám: fed202043 Kategória:

Miért fontos a jódforrás?

A jód az aktív pajzsmirigyhormon (T3) alapanyaga. Megfelelő jód hiányában a pajzsmirigy nem tud elég pajzsmirigy hormont termelni, és elkezd alul működni. Így lelassul az anyagcsere, és túlsúly képződik! Így függ össze a jódhiány és az elhízás.

FEDBOND®
PAJZSMIRIGY-ANYAGCSERE

Az OGYÉI által meghatározott, biztonságos napi adagolású (500 mcg), jól felszívódó és hasznosuló jódforrást (kálium-jodidot) tartalmaz, amely segíti a pajzsmirigy normál hormontermelését és működését, ezáltal a megfelelően gyors anyagcserét is.

Magyarország kiemelten jódszegény terület, így sem a növényi, sem az állati eredetű táplálék nem tartalmaz elég jódot. Most már talán jobban érthető, hogy mi a különbség szénhidrátokat nyakra-főre evő olaszok és a magyarok között. Ez nem más, mint a megfelelő jódbevitel. Ezek alapján nem marad más hátra a magyar embernek, mint a generációkon átívelő, krónikus jódhiány. A felmérések szerint egy, a hazánkban kihordott és született csecsemő pajzsmirigye 50%-kal nagyobb.

A JÓD hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

 

A FEDBOND® PAJZSMIRIGY-ANYAGCSERE étrend-kiegészítő további összetevői:

Mi a különbség a zsírbontás és a zsírégetés között?

A zsírbontás az a folyamat, amikor egy enzim hatására a zsírmolekula kiszabadul a zsírsejtből

A zsírégetés pedig az a folyamat, amikor a zsírbontásból felszabadult zsírok a sejtek energitermelő központjaiban elégnek és így energiává alakulnak.

Ez a valós és egészséges folyamata, amikor nem izomból, hanem a zsírpárnákból történik a fogyás

7 900 Ft

7 500,– Ft

Cikkszám: fed202043 Kategória:

FEDBOND MENU

Pajzsmirigy – Anyagcsere

Leírás:

A FEDBOND® PAJZSMIRIGY-ANYAGCSERE komplex összetevői szabályozzák a testzsír, és a szénhidrát anyagcserét, segítik a normál vércukorszint elérését.

Ajánlott adagolás: felnőtteknek naponta 2×1 kapszula (reggel és este, min. 2 dl vízzel).

FIGYELEM! A készítményt fokozott pajzsmirigy működés esetén, és egyéb jód tartalmú készítménnyel együtt tilos szedni a túlzott jódbevitel veszélye miatt.

Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tárolás: Száraz, hűvös (15- 25°C), fényvédett helyen tartandó!

A termék gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi a doboz alján jelzett időpontig (nap/hó/év).

Származási hely: EU

Gyártja: EUMED LABORATOIRE

Összetevők
A napi adag, 3 tabletta tartalmaz:

Megnevezés: Mennyiség NRV (%)
L-karnitin 400 mg nm
Fahéj kivonat (10:1) 150,00 mg nm
Cayenne bors por 125,00 mg 300,0
Gyermekláncfű kivonat (6:1) 100,00 mg nm
Cink 20,00 mg 200%
Jód 500,00 µg 300%
Króm 200,00 µg 500%

*NRV% Napi beviteli referencia felnőttek számára   • nm: nincs meghatározva

Hatóanyagok

A JÓD hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

A CAYENNE hozzájárul a súlycsökkentéshez.

A CINK részt vesz a normál szénhidrát- és zsírsav-anyagcserében, a fehérjeszintézisben, a makró-tápanyagok anyagcseréjében, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez

A KRÓM hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, valamint részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében

A FAHÉJ segít fenntartani a normál vércukorszintet.

A GYERMEKLÁNCFŰ gyökér kivonat hozzájárul a normál vércukorszint stabilizálásához, támogatja a máj és epe működést valamint a jó emésztést. Segíti a zsírok emésztését, lebontását.

L-KARNITIN amelynek a hatásmechanizmusát a zsírégetés terén az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA) elismeri, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) sajnos megtiltja hatásmechanizmusát ismertető állításokat. Ennek ellenére a testépítők esetében, a gyakorlatban nagyon jó eredményeket érnek el vele. Kérem, tájékozódjon egyéb független forrásból is az interneten » Házipatika.com leírása