+36 1 398-7398
Oldal kiválasztása

PROBIOLOGIQ élőflóra Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú kapszula

8.999Ft

28 aminosavval és inulinnal dúsítva.

A cél a vastagbél flórának – amely a mikrobiom nagy részét képezi – a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után!

A vastagbél flórától nagy mértékben függ az anyagcserénk, és az immunrendszerünk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra, mikrobiota egyensúlyának a felborulása.

  • 7 speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi tenyészetből
  • 40 milliárd/nap

Magyarország talán legmagasabb számú – a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló – baktérium törzset tartalmazó készítménye a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó kapszulában.

Cikkszám: fed20206454 Kategóriák: ,

PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA

tartalmazza a 7 speciális baktérium törzsből álló AB-Kefir multitörzset. A receptúra dúsítva van a jótékony bélflóra táplálékául szolgálóértékes, vízben oldódó cikóriából származó inulinnal. Továbbá tartalmazza többek között az élőflóra életben maradásához szükséges B-vitamin komplexet, valamint a kiegyensúlyozott bélflórához és az immunrendszer normál működéséhez szükségesfolsavat is az ajánlott napi adag 100%-ban.
A ProbiologIQ Koncepciója

A PROBIOLOGIQ ELŐFLÓRA KONCEPCIÓJA

A PROBIOLOGIQ fő hatóanyaga az AB-KEFIR
amely a bélflórához nagyon hasonló tejsavbaktérium törzsek és posztbiotikumok együttese

Az AB-KEFÍR fejlesztésekor

a tesztek bizonyították, hogy a komplex baktérium törzs jelentősen csökkentette a gázosodást, puffadást, hastájéki fájdalmat, hányást, hányingert és hasmenést.
A CHENG KUNG egyetem klinikáján, humán klinikai vizsgálatok 3 hetes tesztelése során folytattak le emésztés és gyomor panaszok esetében vizsgálatokat.

 

Az AB-KEFÍR baktériumtörzsei

✅ nagyszerűen ellenállnak és túlélik a gyomorsavat és az epesav sóit is!
✅ erjedésének hatására átlagban 40%-kal nő a probiotikus koncentráció
✅ szimbiotikus erjedésének a stabilitása 50%-kal megnövekedett
✅ tárolása nem igényel hűtést, stabilitása van szobahőmérsékleten is!

A vastagbél flóra

pótlása azért fontos, mert sajnos egy folyamatosan csökkenő tendenciát mutat az évek múltával, és a megfelelő létszámuk jelentősen függ az életmódtól és a táplálkozástól is.

Mit nevezünk posztbiotikumoknak és miért fontosak?

Olyan, probiotikus mikroorganizmusoktól származó, nem élő, bakteriális vagy metabolikus melléktermékeket, amelyeknek biológiai hatása van a gazdatestre.

A gyomorsavnak ellenálló kapszula révén az készítményünk valóban a megfelelő helyen, a vastagbélben fejti ki jótékony hatását.

A Folsav és a B-Vitamin komplex napi adagjának 100%-át tartalmazza!

A FOLÁT részt vesz a normál aminosav-szintézisben, hozzájárul a normál vérképződéshez, homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint szerepet játszik a normál sejtosztódásban is.

A B1 Vitamin

 hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

B2 Vitamin

hozzájárul a normál: nyálkahártya, látás, és bőr állapotához, a vas-anyagcseréhez, vörösvérsejtek normál állapotához, az idegrendszer működéshez, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

B3 Vitamin

hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkciókhoz.

B5 Vitamin

hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a normál mentális teljesítményhez, és energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

B6 Vitamin

részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, valamint a hormonális aktivitás szabályozásához.

B7 Vitamin

részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a haj, a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához.

B12 Vitamin

hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.

✅ Egyedi erjesztési technológiája megnövekedett hatóanyag potenciált és stabilitást eredményez

✅ Gazdag posztbiotikumokban: beleértve a 28 aminosavat tartalmaz, amit az emberi test nem tud szintetizálni, ezért kívülről kell bevinni a szervezetbe, és tartalmaz több, mint 5% vízoldékony poliszacharidot is

✅ 7 multi-baktériumtörzs formulája: átalakítja a MIKROBIÓTÁT és növeli a jótékony baktériumok számát

✅ Prebiotikus hatású inulinnal dúsítva

 

9 900 Ft

8 990,– Ft

Cikkszám: fed20206454 Kategóriák: ,

FEDBOND MENU

PROBIOLOGIQ – Élőflóra

40 milliárd/ nap, 7 speciális baktérium törzs

ellenőrzött laboratóriumi tenyészetből

Leírás:

Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

A vastagbél flórától nagy mértékben függ az anyagcserénk, és az immunrendszerünk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra, MIKROBIOTA egyensúlyának a felborulása.

Magyarország talán legmagasabb számú – a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó kapszulában.

Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula az étkezések előtt, bőséges (min. 3 dl) folyadékkal bevéve!

FIGYELEM! A termék szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!
Minőségét megőrzi lásd a címke jobb oldalán!

Tárolás: száraz, hűvös (15-25°C), fénytől védett helyen!

Összetevők

AB Kefir 1000®, Tejsavbaktérium kultúra (L. acidophilus, B. longum, L. fermentum, L. paracasei, L. rhamnosus, L. helveticus, Str. thermophilus), 200,0 mg/kapszula, 2×1010 CFU/kapszula (20 milliárd tejsavbaktérium /kapszula), inulin, hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulahéj), maltodextrin, niacin, csomósodást gátló (zsírsavak magnézium sói, kolloid szilícium-dioxid), Ca-d-pantotenát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, tiamin-mononitrát, folsav, biotin, cianokobalamin. 

A napi adag – 2tabletta – tartalmaz:

Hatóanyagok:

Az AB-Kefir által tartalmazott összetevők:

  • A B1- , B2 –Vitaminok és a Folsav segítik az enzimek hatékonyságát a metabolizmus során
  • Az organikus savnak fontos szerepe van az anyagcsere komplex biokémiai folyamataiban
  • A vízoldékony poliszacharidok javítják a vastagbél védelem- gátat és az immunrendszer működését.

A FOLÁT részt vesz a normál aminosav-szintézisben, hozzájárul a normál vérképződéshez, homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint szerepet játszik a normál sejtosztódásban is.

A B1 Vitamin (Tiamin) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

A B2 Vitamin (Riboflavin) hozzájárul a normál: nyálkahártya, látás, és bőr állapotához, a vas-anyagcseréhez, vörösvérsejtek normál állapotához, az idegrendszer működéshez, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A B3 Vitamin (Niacin) hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkciókhoz.

A B5 Vitamin (Pantoténsav) hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a normál mentális teljesítményhez, és energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

A B6 Vitamin (Piridoxin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, valamint a hormonális aktivitás szabályozásához.

A B7- Vitamin (Biotin) részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a haj, a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához.

A B12-Vitamin (Kobalamin): hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.